loder_img.png

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Uw auto financieren / leasen

Particulier financieren?

U wilt als persoon een lening die past bij uw situatie? Gewoon duidelijk en transparant. U kunt dan kiezen voor een persoonlijke lening, een populaire financieringsvorm. U bepaalt vooraf de gewenste looptijd, die kan variëren tussen 12 en 120 maanden. Bij een lange looptijd zijn de maandlasten laag en bij een korte looptijd liggen die hoger, maar is de lening sneller voldaan.

De rente wordt bij het afsluiten bepaalt en blijft onveranderd, zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag en weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast is er de mogelijkheid om boetevrij af te lossen.

Zakelijk leasen?

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee u een auto of bedrijfswagen kunt aanschaffen. BD Lease betaalt namens u de aanschafprijs. De BTW betaalt u zelf, dit kunt u terugvorderen bij de belastingdienst.

Aan u de keus of u gaat voor een korte of lange looptijd, variërend van 12 tot maximaal 60 maanden. Kiest u voor een optionele aanbetaling?

En hoe hoog wordt uw slottermijn? Hoe hoger beide zijn, hoe lager uw maandlasten uitvallen. Kortom, een financieringsvorm op maat. Financial lease is ook fiscaal een aantrekkelijke financiering. U wordt direct eigenaar van het nieuwe voertuig, waardoor het een investering wordt die niet drukt op de liquiditeit. U kunt namelijk het voertuig op de balans zetten.

Snel antwoord op uw vraag?

menu_form_image_1584820692.jpg

Dorpsstraat 47
5051 CL Goirle

Dorpsstraat 72
5051 CL Goirle

Algemeen +31 (0)13 534 1659
Verkoop +316142 816 95
Inkoop +31 (0)6 - 534 458 22 info@autobedrijf-roks.nl

  • phone.png
  • mail.png
  • map.png
  • whatsaap.png
Morgen Internet - Zorgeloos website